sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Käyttöullakko

Tänään aloitettiin käyttöullakon tekeminen. Kuten Susanna jo aikaisemmin kirjoitti, päädyimme siirtämään ullakkoportaat autotallin puolelle ihan käytännöllisyys syistä. Hinta siinä portailla hieman pompsahti. Muutaman tarjouksen sain, ja hinnat oli pelottavat n. 450-500 Eur. Onneksi löytyi hieman edullisempi versio Westwoodilta, joten ei muuta kuin tilaus vetämään.

Käyttöullakon tekeminen vaikutti alussa hieman epätoivoiselta kun autotallin kattoon tehdyn reiän kautta tulevaa projektia hieman tarkasteli. Ekovillaa oli siinä määräin runsaasti, että kattotuolien päällä oli noin 35 cm villaa lapioitava sivuun ennen kuin sai kattotuolin näkyviin. Ei muuta kuin maski naamaan ja lapio heilumaan :)

Hikisen urakan jälkeen, kattotuolit saatiin esiin niin, että päästiin asentamaan korotuksia, joiden päälle laitettiin sitten harvalaudoitus. Harvalaudoituksen päälle laitetaan lattiakipsit kun niitä jäi talon puolelta ylimääräiseksi. Tulee siistimmän näköinen lattia kuin harvalaudoituksen sijaan tehtävästä umpilaudoituksesta.

Käyttöullakko

















Ihan valmiiksi ei harvalaudoitusta saatu kun päätettiin tehdä asennuskehikko ullakkoportaita varten. Hyvä tuli.

Tällä viikolla on saatu muutenkin puuttuvat, isommat, hankinnat tilattua. Takka tilattiin tulevan naapurin kanssa kimpassa Virosta. Aika paljon edullisemmin irtosi sama tuote verrattuna Suomen hintoihin. Takaksi tulee Sparthermin Polo kiertoilmakamiina. Samoin tilattiin autotalliin ovi. Ovi tulee Doormasterilta, koko 3550x2450. Pitäisi tuosta hyvin sopia ilman, että jää auton sivupeilit karmeihin.

Huomenna aloitetaankin sitten sähköasennuksilla autotallin ja yläkerran osalta. Sitten päästäänkin tekemään väliseinä villoitukset ja toisen puolen kipsilevyjen asennukset. Hommat etenee mukavaa vauhtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti