tiistai 15. maaliskuuta 2011

Aika rientää ja projekti edistyy

Huh kun viime päivityksestä on vierähtänyt aikaa. Mutta on työmaallakin jälleen tapahtunut. Käyttöullakko on lähes valmis, katto/seinäkipsilevyjä ei vielä lyöty kiinni, että sähkömies pääsee vetämään tarvittavat sähköt valaistusta varten. Ullakkoportaatkin toimitettiin jo Westwoodilta (nopeaa palvelua), mutta ne odottavat vielä asennusta (enkä näin naisena voi ymmärtää miten n. 30 kg portaat asennetaan kattoon kiinni....onneksi Harrilla on siitä parempi käsitys.)

Yläkerran väliseinät on valmiina ja kattokin alkaa olla levytetty. Alakerrassa loput sähköt pitäisi olla vedettynä tämän viikon aikana ja kipsilevyt seinissä ja katossa. Ensi viikolla tulevat nimittäin tasoitekaverit kittaamaan ja tekemään pohjamaalauksia. Katon pinnoitus tehdään samalla, koska siihen tulee ruiskumaalaus. Siinähän se sitten on, ei muuta kun tapetit/maalit seinään ja laminaattia lattiaan :)

Poikien huoneessa on jo seinä- ja kattokipsit laitettuna.

















Tässä onkin ehditty miettiä valaistusta, ja muuta sisustusta. Valaistussuunnitelman teetimme Zeeta Oy:llä, ja koko talon valaistus tullaan toteuttamaan ledeillä. Keittiössä/olohuoneessa sekä yläkerrassa on muutama valoikkuna, joiden raameja on rakenneltu ennen kipsilevyjen laittoa. Taloon tulee myös muutama kohdevalaisin, joiden runko pitäisi päättää piakkoin. Zeetalta odotamme tarjousta rungoista, itse ledipolttimot tulevat JK-Groupilta. Valaistukseen liittyen pitäisi hommata vielä kourut katonrajaan epäsuoran valaistuksen toteuttamiseksi. Mutta niistä lisää myöhemmin.

Ensi viikon jälkeen kämppä alkaa varmasti näyttää jo ihan erilaiselta. Sitä innolla odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti